![Siódma Pieczęć [BloodWars]](http://www.thinktoas.com/images/logo-warrior-bronze.gif)
To tak jak w temacie napiszcie skąd jesteście, co lubice robić, ile macie lat itp. ;DD
Ja oczywiście zacznę
Nazywam Się Marta i mieszkam w okolicach Gdańska Jestem tegoroczną maturzystką co równa się niezdaną maturą z matmy ;pp marzę o tych 30 % ;DD w wolnym czasie, słucham muzyki, zawzięcie oglądam Brzydulę, spotykam się z przyjaciółmi ;D no i mam 18 lat
) W grze mam konto jeszcze na R1 z ponad dwuletnim stażem.
Heloooł tu Wasz boss
Mam na imię Paweł, mam 19,5 roku ;p interesuję sie graniem na kompie (nie dorosłem jeszcze chyba ) grywam tez na gitarce (solowo nagrywam w domu) aaaa i byłbym zapomniał ;p mieszkam w łodzi. a w BW grałem na R2, R3, R4, i teraz na R10 jak do tej pory najwieksze sukcesy ;p
Dyplomata
Witajcie
Ja natomiast mam na imię Seweryn. Mam już 32 wiosny za sobą Urodziłem się i mieszkam w Sanoku. Na co dzień pracuję w firmie handlowej i pogrywam sobie w BW. Co prawda jestem początkującym graczem ale już wiem że zostanę z tą giercą na nieco dłużej
Skarbnik
Cześć wszystkim!
Ja na imie mam Radek 32 latka.Urodzony w Krakowie obecnie mieszkam i pracuje w Leeds .W BW gralem wczesniej na r6 lecz musiałem przerwac:( Gram postacią kobiecą ze wzgledów troche strategicznych troche z ciekawości;)
Strażnik Pieczęci
Siemanko
Mam na imię Kuba, lat 20 z drobnym hakiem Mieszkam pod Warszawą. Studiuję prawo na UKSW
Jestem nowicjuszem na BW, ale już widzę że posiedzę tu długo. W reszcie gierka w moim klimacie:)
Strażnik Pieczęci
To ja mam na imię Ania, jestem z Nowego Sącza, mam 28 lat. Na BW gram jeszcze na R4 od dwóch lat
Jak nie jestem w pracy to czas spędzam przed kompem, czytając książki ewentualnie bawiąc się z moim synem (niekoniecznie w takiej kolejności). Aha i uwielbiam jeździć na rowerze.
Nia napisał:
To ja mam na imię Ania, jestem z Nowego Sącza, mam 28 lat. Na BW gram jeszcze na R4 od dwóch lat
Jak nie jestem w pracy to czas spędzam przed kompem, czytając książki ewentualnie bawiąc się z moim synem(niekoniecznie w takiej kolejności). Aha i uwielbiam jeździć na rowerze.
Syna na BW zarejestruj
Strażnik Pieczęci
Witam!!!
Mam na imię Kamil, lat 25. Dopiero zaczynam moja przygodę z BW ale moge szczerze powiedzieć, że zabawie tu dłużej bo gierka nieźle wciąga. Gram postacią kobiecą ponieważ jak zakładałem konto to "ona" mi sie najbardziej podobała
Urodziłem się w małym miasteczku na wschodzie Polski, zmieniałem kilka razy miejsce zamieszkania, by w końcu osiąść (przynajmniej na jakiś czas) w miejscowości Gorlice (przy okazji pozdrowienia dla Krajanki NIA )
No to chyba tyle :
Ostatnio edytowany przez Jena (06-11-2009 06:02:27)
Princ Tomek 25 lat ze slaska dokladniej zebrzydowice,gram juz hoho i troche zaczolem na r1 pozniej 3 i jakos znow mnie wzielo na bw
Pozdrofki
Ostatnio edytowany przez Princ (05-11-2009 15:53:52)
Strażnik Pieczęci
Powitać !!! Wojtek z tej strony. 30 lat na karku, większość tego czasu spędzona w Sanoku, obecnie mieszkam kawałek od tego miasteczka i tam też pracuje. W BW zacząłem pomykać na początku września i nie wiedzieć czemu wciągnęło
Strażnik Pieczęci
VeeKing napisał:
Nia napisał:
Jak nie jestem w pracy to czas spędzam przed kompem, czytając książki ewentualnie bawiąc się z moim synem(niekoniecznie w takiej kolejności). Aha i uwielbiam jeździć na rowerze.
Syna na BW zarejestruj
He he na razie nie umie czytać jeszcze ale za dwa lata...
kto wie....
i przy okazji pzdr dla kolegi sąsiada z Gorlic
Strażnik Pieczęci
Siemka tu Damian dla odmiany z Katowic
Moja przygoda z BW trwa od 2 lat jest to mój 4 serwer na poprzednich juz niegram
Lat 26
Ostatnio edytowany przez NEKU (06-11-2009 15:31:56)
Strażnik Pieczęci
Cześć a może Konban-wa (dobry wieczór po japońsku)
Jestem z Łodzi, wiek 27 ( miałam nie podawać ale widzę, że nie jestem najstarsza ).
Obecnie pracuje w psychiatryku i studiuję a w wolnych chwilach słucham muzyki, siedzę przy kompie i czytam książki interesuję się wszystkim co związane z krajem kwitnącej wiśni
W BW dopiero zaczynam ale nie jest to pierwszy online - gram w monsters i dp a i w metina2 ale rzadko